Möte med Piruetten!

Bokis och Elitaren fick en liten pratstund med Piruetten vid mötet på Daavidslidsvägen.

Torsdag 3 oktober. Tänka sig att finvädret håller i sig. Fjorton grader och sol på kvällskvisten. Lite blåsande, men det märker man ju inte så mycket av i skogen. Bokis svängde in spot on time så att han och Elitaren kunde göra en gemensam tur till Saxtorp via småvägar och stigar. På Davidslidsvägen precis innan travbanan kom Piruetten på sin MTB. Han hade varit ute på en liten runda och var nu på väg hemåt. Vem vet han kanske återkommer till Cyklofånarna så att han inte behöver jaga runt ensam. Bokis och Elitaren fick fortsätta mot samlingen för att inte komma för sent. Vid infarten till stigen i dungen där parkeringen ligger stod två kvinnor med flera hundar var. De steg undan så att Cyklofånarna kunde rulla in där. Kvinnorna berättade också att en kompis hade varit och letat efter Bokis och Elitaren. När klockan visade arton noll noll var man framme vid parkeringen där Kicken stod och väntade.
Det var bara till att trampa iväg ut på slingan. Torra och fina stigar. Mycket mer lättrimmade än förra torsdagen då det hade regnat ordentligt. I lagom gubbatempo avverkade man bit för bit av slingan. Det fina vädret gjorde att ovanligt många var ute och rastade sina hundar. Konstigt, för hundväder brukar man ju inte kalla ett fint väder… Utan något mankemang eller incident klarades slingan av. Som vanligt vankades det Elitkaka efter fullbordat varv.
Nästa träning på söndag kl 10:00 i Saxtorp. Då kör vi landsväg eftersom vädret verkar att fortsätta hålla sig fint. Samling som vanligt vid parkeringen, Hagensvägen. Alla cykelsugna välkomna att hänga på.

Kicken och Bokis i skymningen. Kameran var inte tillräckligt ljusstark för att ta en skarp bild.
Här kalasas det på Elitkaka.

Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 16 =